2K en het ontwikkelteam Yukes hebben een nieuw hoofdstuk in de sportfranchise aangekondigd WWE op titel WWE 2K20. De Amerikaanse uitgever maakte ook bekend dat de volledige onthulling van de game de volgende 5 augustus zal plaatsvinden, ondertussen heeft het de eerste twee screenshots van de nieuwe iteratie van de franchise gepubliceerd.

Gezien het feit dat de huidige consoles het einde van hun levenscyclus naderen, zijn de kansen dat dit hoofdstuk ook bedoeld is voor de next-gen consoles niet zo klein, ook al zijn het natuurlijk eenvoudige speculaties. Het enige dat overblijft is wachten op de onthulling om alle innovaties te ontdekken die het ontwikkelingsteam in deze serie heeft geïntroduceerd, en vooral waaruit vechters, afgezien van de nieuw onthulde Brock Lesnar en Bayley, het rooster zal worden samengesteld. Enkele dagen geleden kwamen er enkele interessante geruchten over het mogelijke gamedekking.