De winkel van epic Games, heeft onlangs zijn lijst met gratis spellen bijgewerkt door mee te doen voor Honor game as service ontwikkeld door Canadezen van Ubisof Montréal en Alan Wake, de psychologische thriller door Remedy Entertainment teams al auteurs van titels zoals Max Payne en Quantum Break.  Over het softwarehuis onder leiding van de histrionic Sam Lake, eindelijk onthouden dat de August 27 hun langverwachte nieuwe IP zal uitbrengen Controle, Van PlayStation 4, Xbox One en pc.  Volgende week, meer bepaald tussen de 8 en de 15 augustus, worden in plaats daarvan de gratis titels ingevoegd  GNOG een 3D-puzzelspel, nu al een tijdje beschikbaar PlayStation 4 en met ondersteuning voor PlayStation VR. 

Laten we tot slot dat onlangs onthouden Remedy Entertainment heeft teruggekocht da Microsoft de IP-rechten van Alan Wake