Jullie kennen Garfield allemaal als de dikke kat, lui en geobsedeerd door lasagne, maar deze keer is de obsessie kartraces.

Niemand kon de komst van een voorspellen kart spel gewijd aan de oranje kat, maar zonder enige voorspelling zal Garfield Kart: Furious Racing in november aankomen op de pc. De game is bovendien het directe vervolg op een eerdere 2013-kartgame die altijd is gewijd aan Garfield.

De komst van een racegame op basis van Garfield lijkt misschien vreemd, maar de laatste tijd hebben de spelers hun liefde voor het kartrace-genre getoond, vooral als ze gebaseerd zijn op Crash Bandicoot of Sonic. Als je erover nadenkt, is het normaal dat een bedrijf de golf van kartspellen nastreeft, temeer gezien het moment.

Garfield Kart: Furious Racing staat 8 toe online spelers (4 in lokaal) botsen 16 nummers verschillend. De beschikbare spelmodi gaan van de klassieker Grand Prix, Single Race en Time Trial mentre De speelbare personages zijn 8, allemaal afkomstig uit het tv-programma en iedereen heeft zijn eigen rijstijl.

Garfield Kar: Furious Racing wordt verwacht voor 7 november op Steam, voor nu heeft de game geen presentatietrailers ontvangen, maar je kunt hieronder enkele screenshots bekijken.

Ondertussen heb je gehoord dat Capcom op zoek is naar Resident Evil-fans voor een Progetto geheim?