Goed nieuws voor alle goede oude Manhunt-fans. Modder 'Danoman' heeft een nieuwe versie van zijn mod uitgebracht Blood Mon voor Manhunt. Deze mod transformeert het spel in een echte remaster. Het gaat om het verbeteren van de texturen, de effecten (zoals het deeltje of de kogelgaten), de AI (agressiever en kan de speler van veel verder weg herkennen) evenals het gevoel van het geweer (de wapens schieten van veel meer ver en in het algemeen is hun werking realistischer gemaakt).

Bloedmaanhet wijzigt ook de input en output van schade van vuurwapens en melee (de toegebrachte schade is dezelfde als die geleden). Het hoofdmenu is ook enigszins aangepast, ed elke scène heeft zijn eigen aangepaste laadscène.

mensenjacht

Deze 2.0-versie van de 'remastered' herziet als het ware ook het uitstekende van de texturen, om ze beter aan te passen aan de niveaus, maakt het bloed iets donkerder. Het maakt de minigame van de kraan ook veel responsiever en effectiever, voegt HD-pictogrammen toe, verbetert de texturen van zowel de Shotgun Spas als de honkbalknuppel.

Bovendien is dankzij de bijdrage van een andere modder, ERMACCER, het PSG1-sluipschuttersgeweer beschikbaar en de uitvoering met de zeis aan het begin van Sleutelpersoneel. Zoals eerder vermeld, is de AI enigszins aangepast, met verschillende loopsnelheden en gezondheidsstaven. Het leven van elke baas is onder andere nerfata geweest (behalve Piggsy die nu supersnel is).

Kortom, best een leuke baan, daar bestaat geen twijfel over. Geïnteresseerden kunnen de mod rechtstreeks downloaden van deze link.