De E3 2019 is onlangs geslaagd, maar een schandaal lijkt te zijn gevallen op deze editie.

Het lijkt in feite dat ESA (Electronic Software Association), een bedrijf dat zich bezighoudt met de voorbereiding van het Amerikaanse videogame-evenement, heeft per ongeluk de gevoelige gegevens van ten minste 2.025 gepubliceerd Journalisten, youtuber en analisten die behoren tot de sector van Spelen afkomstig van over de hele wereld.

De lijst (die een lange bevat lijst met e-mails, adressen en telefoonnummers van veel collega's en experts uit de industrie) bleven korte tijd op het terrein om meteen te worden verwijderd.

Onmiddellijk na de misdaad heeft een woordvoerder van ESA een verklaring afgegeven, via een persbericht, publiekelijk excuses aanbieden voor wat er is gebeurd, zoals we kunnen zien in het onderstaande bericht:

ESA werd op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid op de website waardoor de contactlijst van geregistreerde journalisten die E3 bezochten, openbaar werd gemaakt. Na kennisgeving hebben we onmiddellijk maatregelen getroffen om deze gegevens te beschermen en de site te sluiten, die niet langer beschikbaar is. Onze excuses voor dit evenement, we hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat ze niet meer voorkomen.

BRONonderneming verslaan
Vorige artikelDroge verdrinking - beoordeling
volgende artikelCreative Pebble Plus - recensie
De jonge Andrea ontdekte zijn grote passie voor videogames op de jonge leeftijd van 4 jaar dankzij een geweldige Game Boy die als een geschenk werd ontvangen. In de loop der jaren heeft de goede Damelone veel van de verschillende generaties videogames ervaren om talrijke titels voor verschillende apparaten te observeren (en af ​​te spelen): hoewel ze echter altijd gefascineerd blijven door de magische halo van de Big N die voornamelijk is gegroeid tot gamesbrood en Nintendo. Hij is een groot liefhebber van Cinema en vermaakt zich soms graag in het observeren van het WWE-universum en dergelijke.