Er zijn nog maar enkele dagen over voordat de nieuwe gratis update wordt uitgebracht No Man's Sky: BEYOND. Woensdag 14 augustus het zal mogelijk zijn om het te downloaden op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

No Man's Sky: Beyond omvat drie belangrijke en enorme updates, waaronder No Man's Sky online, misschien de meest verwachte functie vanaf het moment van de vergeetbare publicatie van het spel, waarvan het gebrek als een van de grote "verraad" werd gezien en die tot de enorme hoeveelheid kritiek had geleid en tot raak de ramp aan. Online kunt u een levensociale en multiplayer-ervaring die spelers uit het hele universum aanmoedigt om elkaar te ontmoeten en samen te spelen. Sean Murray hij hield ons om dat te specificeren Hallo Games wil nog steeds op geen enkele manier transformeren No Man's Sky in een MMO, met relatieve abonnementen of microtransacties.

De vrijlating van VOORBIJ ziet ook de introductie van Virtual Reality in No Man's Sky, waardoor het hele spel tot leven komt, in een meeslepende en unieke ervaring VR.

VOORBIJ is de zevende grote update die is uitgebracht sinds de release van de game in de 2016. Het introduceert een hoeveelheid inhoud die gelijk is aan de zeer gewaardeerde NEXT, een update die vorig jaar werd uitgebracht.

No Man's Sky Het is beschikbaar op 4 PlayStation, Xbox One en pc.