In de afgelopen weken Netflix hij kondigde aan dat hij een film over het merk zou produceren Ubisoft De divisie met Jake Gyllenhaal e Jessica Chastain in het gips. Na de aankondiging was er echter praktisch geen sprake van het project, zozeer zelfs dat het woord zich op het web had verspreid dat de film was verwijderd, maar blijkbaar niet. Dezelfde regisseur David Leitch (Deadpool 2, Hobbs & Shaw) is inderdaad onlangs uitgebracht interview waar het bevestigt dat de film zal worden gemaakt, waarin wordt uitgelegd dat het script momenteel aan de gang is, maar dat we ons nog in de vroege stadia van het schrijven bevinden.

Laten we er dus geen nieuws over verwachten, omdat het project zich nog steeds in een zeer embryonaal stadium bevindt. We weten noch een lanceringsvenster, noch wat de film zal dekken, maar omdat werd aangekondigd dat de film zich zou afspelen in een "Manhattan gebogen door een pandemie", wordt verwacht dat de functie de feiten, of op zijn minst de instelling, van de eerste hoofdstuk van het merk The Division.