Monster Hunter: World blijft ons verbazen, maar zelfs modders die aan de game werken, lopen niet ver achter, integendeel, ze lijken te weten wat we willen.

Inmiddels weet je van de verschillende samenwerkingen die plaatsvonden binnen Monster Hunter. We hadden het genoegen Dante en Geralt te vinden, maar hoe zit het met het gebruik van Triss of Yennefer?

Deze vraag, met zijn antwoord, werd ook behandeld door de modder "crimsonfaust" die twee mods creëerde, die de 3d-modellen van Triss en Yennefer rechtstreeks van The Witcher 3 in Monster Hunter: World dragen. Helaas bieden de mods niets anders dan de modellen van de twee heksen zonder bewegingen toe te voegen of andere details, maar het idee om met andere personages in het universum van de heks te kunnen spelen is ongetwijfeld interessant.

Als je geïnteresseerd bent en de mods wilt downloaden, kun je hier tris van krijgen link en die van Yennefer uit laatstgenoemde link. We laten ook twee schermafbeeldingen zien van de modellen van de twee heksen in Monster Hunter: World.

Terugkerend naar het jachtonderwerp, wacht je nog op de Iceborn-uitbreiding? Als je er niets over hebt gezien of gehoord, ga dan eens kijken qui.