Fans Totale oorlog ze doen meer dan de titels van de beroemde serie spelen of mods ontwikkelen voor het recente hoofdstuk Drie Koninkrijken: ze besteden ook veel tijd aan het controleren officiële intellectuele eigendomsregisters, vooral de Britse. Een gebruiker van Reddit ontdekte hij dat Sega onlangs een nieuw geregistreerd handelsmerk, genoemd Total War Saga: Troy.

La Total War Saga is een serie die zich richt op zeer specifieke historische fasen, in tegenstelling tot de Totale oorlog normaal, dekkend veel langere periodes. Na Tronen van Britannia (in de middeleeuwse Britse eilanden) e Drie Koninkrijken (in China tijdens de oudheid), de keuze van meest beroemde conflict uit de bronstijdof het zou zeker logisch zijn. Bij afwezigheid van een aankondiging of officiële bevestiging door Sega of Creative Assembly, we kunnen het niet zeker weten dat het volgende hoofdstuk in de serie zich zal afspelen in Troje tijdens de noodlottige oorlog die wordt verteld in de Ilias.

Il handelsmerk voor Total War Saga: Troy is neergelegd de 23 juli. Voor meer informatie over Troy, we moeten gewoon wachten op bevestiging van Sega en Creative Assembly.