Onenigheid is een van de meest gebruikte apps voor chats, voornamelijk geboren voor gamers en gewaardeerd voor de vele mogelijkheden tussen tekstchat, spraak, server en kanaalverdeling.

Binnenkort wordt het toegevoegd een nieuwe functie, Of de live streaming, wat echter heel anders zal zijn dan wat we gewend zijn met Twitch en Mixer: als deze twee je in feite toestaan ​​om te streamen naar een oneindig aantal volgers, waardoor echte kanalen worden gecreëerd om te volgen, op Discord het maximale aantal volgers is tien en wordt daarom beschouwd als iets beperkter.

De 15 september komt eraan Ga live, dit is de naam, hiermee kunnen gebruikers hun gameplay delen a 720p en 30 fps, met opties van hogere kwaliteit beschikbaar voor Discord Nitro-abonnees: gebruikers van Nitro Classic kunnen bereiken 1080p naar 60 fps, terwijl de abonnementen Nitro aan 4K.

A 'aggiunta zeker welkom, dat zal het succes van Twitch en Mixer niet aanvallen, maar dat biedt iets meer dan de gebruikers van Onenigheid ze zullen zeker weten hoe ze er het beste van kunnen maken.