In de afgelopen uren hebben de onafhankelijke ontwikkelaars van de studio Gears voor ontbijt hebben aangekondigd de officiële releasedatum van Een Hoed in Time op Nintendo Switch. Vanaf 18 oktober de game wordt zowel in de eShop in digitale versie, met de afzonderlijke DLC Seal The Deal, als in fysieke versie met de meegeleverde DLC beschikbaar gesteld.

Afbeeldingsresultaat voor een hoed in tijdschakelaar

Een Hoed in Time een van platform meest gewaardeerd en beloond in de afgelopen jaren, en als je het nog niet hebt geprobeerd, is de release op de hybride console van Nintendo de perfecte gelegenheid om dit juweeltje niet te missen. De game, geboren als een project Kickstarter, oorspronkelijk gezien om het doel van fondsenwerving te bereiken en te dupliceren in slechts twee dagen na de lancering van de campagne, en vertelde het over de grote verwachtingen van gebruikers, die ruim zijn terugbetaald.