Een paar dagen geleden 2K ha onthulde de releasedatum van de nieuwe sporttitel gewijd aan de grote WWE worstelen.

Het Twitter-account van het Amerikaanse softwarehuis, door een tweet, heeft het officieel gemaakt pre-order inhoud beschikbaar bij de lancering van de titel: het is de verontrustende (maar spectaculair) Bray Wyatt met zijn nieuwe gimmik van de demon "The Fiend" die onlangs ook debuteerde bij Summerslam.

De DLC, getiteld "Bump in the Night", bevat ook kleding details, A nieuwe 2K Showcase-modus, vijf nieuwe 2K-torens, tien niet-gepubliceerde versies van worstelaars thema horror, 2 nieuwe arena's en verschillende objecten om te gebruiken in de aanmaakmodus.

Dit ongelooflijke pakket is gratis beschikbaar voor diegenen die de game vooraf bestellen of voor diegenen die de deluxe / collector's-editie kopen.

Als u dit niet wenst, wordt de inhoud van de volgende DLC in elk geval later beschikbaar gesteld.