Een reeks nieuwe video's van Death Stranding werd door hetzelfde getoond Hideo Kojima gedurende gamescom Opening Night Live en ten slotte is er ook wat gameplay.

Het eerste grote gaming-segment dat wordt gezien, is gericht op Norman Reedus die een dutje doet in een vredig ogende vallei, het kind in de kalmerende kalmeert BB Pod. Plots staat hij op en begint te urineren. Het is ook mogelijk om de blaas leeg te zien door de HUD. Dit gebaar wordt gebruikt om een ​​soort paddestoel te bemesten. Kojima zei, na de film, of dat als meer spelers ervoor kiezen om in dezelfde positie te plassen, er "iets goeds" zal gebeuren omdat er ook sprake is van een "online gedeelde wereld", een wereld gedeeld door alle spelers.

De clip toont ook enkele klimvaardigheden van Sam Bridges met behulp van een ladder, een actie die we al hadden opgemerkt laatste trailer. Later valt Reedus van een klif, landt hard op de grond en maakt het kind bang. Hij moet hem daarom kalmeren door middel van een minigame op basis van beweging.

We hebben zeker iets meer gezien, maar de algemene situatie van het spel blijft onduidelijk. Om de aanwezigheid van ook te onderstrepen Geoff Keighley, die een cameo zal hebben in Death Stranding.

Death Stranding zal worden gepubliceerd op8 november su PlayStation 4.