Zoals u weet, vindt de gamescom, het belangrijkste Europese videogame-evenement op het gebied van videogames, plaats in Keulen, van de 20 tot de 22 in augustus. Vandaag waren we gasten in de stand van Koch Media om te testen in preview Zombie Army 4.

Onze test, met een totale duur van ongeveer 40 minuten, heeft ons op de proef gesteld tegen een horde van uitgehongerde nazi-zombies. De titel bevat hoofdzakelijk twee modi: enkele speler en multiplayer. De versie die we hebben getest, is de laatste en voordat spelers aan het spel beginnen, kunnen ze proberen enkele van de huidige vaardigheden van het personage aan te passen via de beschikbare ervaringspunten of de uitrusting naar wens aanpassen.

De setting van het spel, verrassend genoeg, ja speelt in Italië in Milaan volledig verwoest door een post-apocalyptische catastrofe. Het doel van onze hoofdpersoon is om de aanval van sommige hordes zombies te overleven en vervolgens een specifiek pad te volgen. Om de weg te ontgrendelen, is het echter noodzakelijk elimineer een bepaald aantal zombies die permanent aanwezig zijn op enkele precieze punten van de kaart. Omdat het de versie voor twee spelers is die we hebben getest, is het duidelijk dat de samenwerking en de winnende overeenkomst tussen de twee leden van het team van fundamenteel belang is om verder te komen in het spel. Maak je geen zorgen als je het ongeluk hebt om dood te gaan tijdens het spel: als je partner het proces ongeschonden doorstaat bij het volgende checkpoint, ga je terug naar het spel.

De versie die we hebben getest, was op een PlayStation 4-pro en helaas er is een kleine frame-drop opgetreden waardoor de ervaring minder aangenaam wordt. Een echte schande omdat het spel erg aantrekkelijk is.

Zelfs als een releasedatum niet is bevestigd, de releaseperiode wordt verwacht tijdens de 2020 en zal beschikbaar zijn op PC, Xbox One en PlayStation 4.