Konami, met dit laatste hoofdstuk van zijn beroemde voetbalserie lijkt hij echt hoog te mikken. Na het verkrijgen van de exclusieve licentie van Serie A Tim heeft een overeenkomst getekend voor EURO 2020, aankomen via een gratis DLC binnen PES 2020.

Hieronder kunt u het persbericht lezen met alle informatie:

Konami Digital Entertainment BV heeft vandaag aangekondigd dat het een exclusief partnerschap heeft getekend met de gekozen UEFA eFootball PES 2020 als officiële videogame van EURO 2020. KONAMI zal in de tweede periode van vier maanden van de 2020 een rijke gratis downloadbare inhoud (DLC) beschikbaar stellen aan de Europese voetbalkampioenschappen voor de eigenaars van de game.

Dankzij de officiële UEFA-licentie zullen meer dan 50 nationale voetbalteams worden opgenomen eFootball PES 2020 inclusief de verantwoordelijke nationale Europese kampioen, Portugal.

Dankzij de licentieovereenkomst kan de UEFA EURO 2020 DLC officiële speluniformen, federatiebadges en nationale teamspelers bevatten die perfect tot in het kleinste detail zijn gereproduceerd.

Guy Laurent-Epstein, marketingdirecteur van UEFA Events SA zei: "We zijn blij om onze samenwerking met KONAMI voort te zetten en uit te breiden. UEFA EURO 2020 biedt een belangrijke kans om onze relatie nog meer te versterken en onze gemeenschappelijke fans over de hele wereld op een leuke manier te betrekken. "

KONAMI en UEFA hebben ook de oprichting aangekondigd van het UEFA eEURO 2020-toernooi. Deze nieuwe exportcompetitie, die exclusief zal worden gespeeld eFootball PES 2020, zullen nationale voetbalbonden uit heel Europa strijden om de titel van kampioen te winnen. Tijdens dit toernooi zal er een eerste online kwalificatieronde zijn die de naam van de nationale 16 zal bepalen die zal strijden om de titel, in een fysiek evenement in Londen, tijdens de periode tussen de halve finales en de UEFA EURO 2020-finale.

KONAMI, UEFA en de nationale voetbalbonden die aan dit nieuwe toernooi zullen deelnemen, zullen de snelle groei van het exportfenomeen wereldwijd zien eFootball PES 2020.

Jonas Lygaard, Senior Director - Brand & Business Development van Konami Digital Entertainment BV zei: "We hebben de beste en belangrijkste licenties voor eFootball PES 2020; de kwaliteit en waarde van deze licenties zijn alleen gelijk aan die van de gameplay van onze videogame. De samenwerking met de UEFA en het EURO 2020-toernooi is van grote toegevoegde waarde voor onze fans die tijdens het seizoen nieuwe content willen. "

eFootball PES 2020 zal in september 4 beschikbaar zijn voor PlayStation 10, Xbox One ™ en PC STEAM. Je kunt de game nu al boeken.

De DLC Officiële UEFA EURO 2020 zal tijdens het tweede kwartaal van de 2020 gratis op elk platform beschikbaar worden gesteld. Volgend jaar zal meer informatie openbaar worden gemaakt.