In de afgelopen uren CD Projekt RED aangekondigd dat volgende week, meer precies de 30 augustus, zal de wereld een nieuwe gameplay van laten zien Cyberpunk 2077. Alles gebeurt live op het kanaal Trekken official van de studio, en het live begint om 11am PT, 2pm ET, 7pm BST aanstaande vrijdag. De getoonde gameplay-sessie is dezelfde als die deze week tijdens de gamescom aan journalisten achter gesloten deuren wordt getoond.

Na de demo gaat de stream verder met interviews met de ontwikkelaars van de titel, die de mechanismen en beslissingen achter het creatieve proces van Cyberpunk.

Reacties

antwoorden