De exclusives van deEpic Games Store hebben de aandacht getrokken en haat jegens de inmiddels geconsolideerde concurrent van de videogamepresentatie van Stoom. Als veel bedrijven overtuigd zijn door de economische voorstellen van episch om hun games exclusief te maken voor het nieuwe platform, lijkt dit niet het geval te zijn Bandai Namco.

Sterker nog, in een recent interview met Hervé Hoerdt, een van de Europese marketingmanagers van Bandai Namco, ha dichiarato che het Japanse bedrijf is mogelijk geïnteresseerd in het op de markt brengen van zijn productenEpic Games Store, maar niet om ze exclusief toe te kennen. De motivatie zou zijn om je titels voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te makenen een product exclusief op een specifieke digitale winkel uitbrengen, zou zeker niet helpen dit doel te bereiken. Hoerdt heeft desondanks belangstelling getoond voor samenwerking met het platform, maar hij zal dit alleen doen als hij voor iedereen openstaat.

Het standpunt van Bandai Namco het is duidelijk en beslissend. Het Japanse bedrijf heeft ervoor gekozen om een ​​openheidsstrategie voor gebruikers te hanteren, waarbij potentiële inkomsten van worden uitgesloten epic Games. We zullen zien of in de toekomst dingen zullen veranderen, beide van Bandai beide door episch. Verwacht voorlopig geen Bandai-titels Stoom.