Een nieuwe manier om nieuwe vakken te onderwijzen - Ozaria is een computerwetenschappelijk programma, een avonturenspel en een fantasieverhaal waarin studenten de verloren magie van codering beheersen om hun wereld te redden.

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -$ NTES #STEM-CodeCombat kondigde vandaag aan dat ze een nieuw spel voor informatica hebben ontwikkeld, gericht op docenten en studenten, genaamd Ozaria. In Ozaria bevinden studenten zich in het centrum van een legendarisch verhaal waar ze de wereld moeten redden door computationeel denken te beheersen, Python of JavaScript te leren en creatieve projecten te bouwen. Proloog: The Sky Mountain is nu gratis beschikbaar voor alle docenten om met studenten te gebruiken.


Om Ozaria te creëren, verder uit te breiden in de VS en partnerschappen op te bouwen in China, ook met partners Netease en Tarena, Kondigde CodeCombat ook aan dat het is gesloten voor $ 6M Series Een financieringsronde onder leiding van Veronica Wu van Hone Capital. Andere investeerders zijn Andreessen Horowitz, Extol Capital en OceanOne Capital.

Ze ontwikkelden hun eerste computerwetenschapsprogramma in 2013 en wilden een leuke en boeiende manier van leren creëren. Zes jaar later blijven CodeCombat en andere game-gebaseerde leeroplossingen populair omdat docenten worstelen met het betrekken van studenten in een tijdperk van blijvend entertainment. Zei Jennifer Mazza, een leraar aan het Clarkstown Central School District, en benadrukte een van de vele redenen dat honderdduizenden leraren op CodeCombat vertrouwen om les te geven. informatica.

Naarmate de entertainmentindustrie de afgelopen zes jaar is geëvolueerd, is ook de vraag naar informatica toegenomen - dankzij aanhoudende belangenbehartiging in het hele land, nieuwe staatseisen en progressieve schoolleiders. Ozaria is de uitbreiding van CodeCombat's doel is om met studenten om te gaan en hun zelfvertrouwen rond informatica te vergroten.

"Het bereiken van achtergestelde studenten met informatica-onderwijs is de afgelopen jaren zowel een zware uitdaging als een groot aandachtsgebied voor Amerikaanse opvoeders geweest", zegt Nick Winter, mede-oprichter en CEO. "We hebben het geluk gehad om inzichten van meer dan twaalf miljoen CodeCombat-leerlingen in Ozaria te hebben kunnen bouwen, wat een enorme stap voorwaarts betekent in game-based learning in de klas."

Shubhangi Gupta, de meest senior software-engineer van CodeCombat, ontwikkelde wat coderingsplatforms zijn, We hebben de enige op beginners gerichte codemotor ontwikkeld die echte Python en JavaScript in de browser uitvoert, zodat kinderen zonder codeerervaring meteen echte code kunnen typen. "

Bij de lancering kunnen docenten lesgeven in de eerste eenheid, Prologue: The Mountain Sky, met meer inhoud voor studenten die later dit jaar verschijnen. Opvoeders kunnen zich gratis aanmelden voor Ozaria op ozaria.com.

Eigenschappen

Instructie die boeit:

Computerwetenschappelijke concepten worden geïntroduceerd via inhoudstypes, waaronder spelniveaus, educatieve karakterdialoog, tussenfilmpjes, formatieve beoordelingen en meer. Ozaria is ontworpen om een ​​liefde voor leren te onderwijzen, boeien en cultiveren.

Speel om echte vaardigheden te bouwen:

Terwijl studenten hun helden in Ozaria een niveau hoger brengen, verhogen ze ook hun eigen leren. Studenten typen Python of JavaScript, lossen problemen op met behulp van computationeel denken en bouwen 21st-eeuwse vaardigheden op zoals kritisch denken, initiatief en vertrouwen.

Ontketen creativiteit:

Met hun vrienden, familie en klasgenoten kunnen ze deze spellen delen met vrienden, familie en klasgenoten.

Onderwijzen met ondersteuning:

Er is geen eerdere informatica vereist om Ozaria te onderwijzen. Leraren hebben toegang tot gegevens, zoals implementatiehandleidingen, lesplannen en rubrieken.

Bereid je voor om Ozaria te ontdekken:

Ozaria zal beschikbaar zijn om te spelen op Windows-pc's, Chromebooks en Macs met behulp van een moderne browser. Slim inloggen en Google Classroom-integratie worden beide ondersteund.

Over CodeCombat:

CodeCombat maakt computerwetenschappelijke programma's voor studenten om JavaScript en Python te leren tijdens het spelen van een echt spel. In de afgelopen zes jaar hebben meer dan 12 miljoen mensen geleerd om Python en JavaScript te schrijven met CodeCombat, waardoor het een van de meest populaire coderingsspellen in de geschiedenis is. Nu is CodeCombat verheugd om Ozaria te lanceren en ons engagement uit te breiden om een ​​nieuwe generatie studenten te inspireren om informatica te leren. Docenten en studenten kunnen zich aanmelden voor CodeCombat or Ozaria om de eerste eenheden gratis te proberen.

Voor meer details: Bezoek press.ozaria.com/

Contacten

Contactpersonen voor de media: David Chase, dchase@codecombat.com of Daniela Lao, daniela@codecombat.com.

Bron BEDRIJFSDRAAD