De Pokémon-strategie en het vechtspel kunnen nu worden gedownload met prijzen en speciale in-game-evenementen die voor een beperkte tijd beschikbaar zijn

TOKYO– (BUSINESS WIRE) –DNA Co., Ltd. lanceerde vandaag de langverwachte game voor mobiele apparaten van Android en iOS Pokémon Masters in samenwerking met The Pokémon Company. Het spel kan nu worden gedownload via de onderstaande links.


Download de link

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Contacten voor informatieverzoeken van de media
TriplePoint PR
Jesse Bandeen
Noord Amerika: DeNA@triplepointpr.com
Europa: DeNA@hopeandglorypr.com
Opmerking: gebruik deze informatie niet in artikelen.

Bron BEDRIJFSDRAAD