Een persbericht van Koch Media viert de gemeenschap van gamers die geliefd zijn SEGA Mega Drive Mini.

De Mega Drive Mini is er bijna! de 4 oktober, wij bij SEGA of Europe, hebben voor het eerst onze miniatuurconsole. We zijn hier erg trots op en we hopen dat jullie er allemaal plezier mee kunnen hebben wanneer het beschikbaar komt. Het is ongeveer 30 jaar geleden dat de SEGA Mega Drive in ons leven kwam. En nu kunnen we het delen met een nieuwe generatie en een deel van onszelf delen.

Een paar weken geleden vroegen we onze fans om hun persoonlijke verhaal te delen op de SEGA Mega Drive. Of het nu het verhaal is van hoe je op een ochtend wakker werd om de console vol te vinden en te wachten om te worden geopend, of hoe de Mega Drive de band met je familie heeft versterkt, de SEGA Mega Drive neemt nog steeds een speciale plaats in het hart in van onze gemeenschap.

Als je thuis al bent opgegroeid met een Mega Drive of als je gewoon een kijkje neemt in de bibliotheek, hopen we dat de SEGA Mega Drive Mini je zal helpen nieuwe herinneringen te creëren!

We willen graag enkele van onze speciale gasten bedanken die hebben bijgedragen aan onze videocompilaties, waaronder Tom Kalinske, Al Nilsen, Peter Moore, Blake J. Harris, Greg Miller en The Completionist.