Cyberpunk 2077 het is absoluut een van de meest verwachte games voor pc, Xbox One en PlayStation 4, maar misschien kan het in de toekomst een van de meest verwachte worden ook op Nintendo Switch. De prachtige titel van CD Projekt Red (dit is van ons voorbeeld van Gamescom) was eigenlijk het onderwerp van interview aan de senior concept artist Marthe Jonkers waardoor een aankomst op de hybride console niet werd uitgesloten.

Na het zien van het uitstekende werk gedaan met The Witcher 3 dat, zelfs als met een duidelijke downgrade, op Switch zal aankomen, sluit de Jonkers dat ook niet uit Cyberpunk 2077 kan op de Nintendo-console landen:

Allereerst ben ik echt onder de indruk van het optimalisatiewerk van het team [verwijzend naar The Witcher 3]. Wat Cyberpunk betreft, we publiceren het momenteel op pc, PS4 en Xbox One en dat is alles wat ik kan zeggen!

Dus op dit moment is er niets officieel en misschien kan het er nooit zijn; in ieder geval als we in de toekomst zouden moeten spelen Cyberpunk 2077 in draagbaarheid dankzij Nintendo Switch moeten we niet zo verrast zijn.