Verscheen voor het eerst tijdens de E3 2018, Daemon X Machina is een van die spellen die aan de radar van minder oplettende spelers had kunnen ontsnappen. De derde persoon schietactie van wonderbaar genoot niet van de blazoen vanwege andere titels verwacht voor het einde van het lopende jaar (Luigi's Mansion 3, Zwaard en schild Pokémon), en het is echt jammer. Ja, omdat ik in de preview kon spelen, Daemon X Machina het is getoond als een titel met solide en zeer grappige basen, een verrassing die in staat zal zijn om de meest uiteenlopende smaken te bevredigen.

Daemon X Machina neemt veel elementen van zijn soortgelijke voorgangers, die de verhalende stijl die de afgelopen jaren op missies is gestructureerd al heeft geconsolideerd. Ik verwijs naar games zoals Lot e Monster Hunter World, de belangrijkste commerciële successen in het genre. Deze preview behandelt de eerste uren van de game, komende tot de missies van klasse D. Voor meer complete en gedetailleerde definitieve oordelen verwijs ik je naar de review die de komende dagen zal worden vrijgegeven.
Na een kort filmpje dat ons laat zien waarom de aarde een massa ruïnes en puin is geworden, worden we onmiddellijk naar het scherm voor het maken van personages gestuurd. Meer dan genoeg de personalisatievelden om ruimte te geven aan creativiteit. Als je wilt, kun je de fysieke kenmerken opnieuw wijzigen, maar daarvoor moet je gamecredits betalen.

Kapsels, littekens, verschillende ogen en kleuren van het pak. Je zult veel tijd besteden aan het experimenteren met alle mogelijkheden.

Eenmaal aangekomen in de hangar, kunt u onmiddellijk de mech bewonderen die wordt geboden door Orbital, het bedrijf dat zich bezighoudt met het volledig oplossen van de missies in opdracht van verschillende bedrijven. Deze mechs worden genoemd Arsenaal en kan alleen worden bestuurd door Buiten-, mensen die speciale vaardigheden hebben verworven na de crash van een stuk van de maan op aarde. veel Buiten- ze besloten zich te verenigen en te vormen wat we gilden zouden kunnen noemen, elk met zijn eigen kenmerken en motivaties. Tijdens de eerste missies komen we met veel van hen in contact, afkomstig van de meest uiteenlopende bedrijven. Door hen te helpen, kunnen verschillende voordelen worden verkregen. Bijvoorbeeld, het redden van het leven van een Buiten- er is de mogelijkheid dat dit ons dankbaar is, tot het punt ons zijn hulp te bieden in bepaalde missies als we daarom vragen.
Betreffende deArsenaal, het is mogelijk om het niet alleen te personaliseren in de aanvalsuitrusting, maar ook in het pantser. De twee soorten aanpassingen gaan hand in hand met elkaar, omdat het afhankelijk van het gebruikte wapen beter is om een ​​bepaald type pantser te gebruiken. En het is essentieel om goed uitgerust te zijn om de dreiging onder ogen te zien die het menselijk ras wil vernietigen onsterfelijkl.

De hangar fungeert als een centrale hub. Online spelen is waar u in contact komt met andere spelers en wijzigingen aanbrengt in Arsenal, altijd in het zicht.

Deze corrupte AI's willen niets meer dan de vernietiging van mensen, en het is de taak van de Buiten- aan boord Arsenaal zorg ervoor dat dit niet gebeurt. De missies die het verhaal leiden, moeten worden aangepakt Buiten- behorend tot verschillende gilden, terwijl gratis missies kunnen worden afgehandeld in het gezelschap van andere online spelers of spelers Buiten- geholpen tijdens de hoofdcampagne. De taken variëren van het eenvoudig verwijderen van een bepaald aantal IA's tot de bescherming van een toegewezen gebied. Het onverwachte ligt echter altijd om de hoek, en zelfs de schijnbaar eenvoudigere missie kan plotseling veranderen in een strijd om te overleven. Dit aspect maakt alle missies interessant, omdat je nooit weet wat er zou kunnen gebeuren.

Four is een AI van Orbital die niet heeft geleden onder de gevolgen van technologische corruptie. Biedt missiebriefings en informatie over de gamewereld.

De eliminatie van AI vindt plaats afhankelijk van onze speelstijl. Je kunt vuurwapens en meleewapens gebruiken. De zeer hectische gameplay was niet eenvoudig te beheren voor externe wapens, maar de ontwikkelaars van wonderbaar ze vonden een nogal ingenieuze truc. De vijand moet eerst op het scherm worden gehaakt en zodra hij op het wapen heeft gericht, zal hij het automatisch raken. Als de koppeling verloren gaat, schiet het wapen in de richting van de zoeker in het midden van het scherm. Hiermee kun je vrij bewegen om vijandelijke schoten te vermijden zonder je zorgen te maken dat je het doel mist, waardoor je hectische en spectaculaire situaties creëert waarin je altijd de kans hebt om zonder falen een tegenaanval te doen. Spraak veel lineair voor hand-tot-hand gevechten, zeer goed beheerd in volledige actiestijl.

HUD op het eerste gezicht, zoals deze kolossale AI. Maar na een paar missies waardeer je het ongelooflijke vermogen om alles wat je wilt weten duidelijk te maken.

Deze preview liet me met een uitstekende indruk van Daemon X Machina. Een game die, zoals hierboven vermeld, sterk put uit andere titels van het genre, maar die persoonlijkheid uit elke mech straalt. Voortdurend in staat om te verrassen, leuk, ongeremd en zeer aantrekkelijk vanuit esthetisch oogpunt. Daemon X Machina heeft alle kwalificaties om verschillende soorten spelers en voor vele uren te vermaken. Een verrassing waarvan ik oprecht hoop dat dit kan worden bevestigd door de Onsterfelijk.