In de afgelopen uren CD Projekt Red heeft een interessant detail over onthuld Cyberpunk 2077, waardoor sommige fervente RPG-fans hun neus opdoken. Tijdens de cutscene van de langverwachte titel lijkt het erop dat de visueel wordt vergrendeld in de eerste persoon, waardoor we ons karakter niet kunnen zien. Volgens de ontwikkelaars, werd deze ontwerpkeuze gemaakt om de onderdompeling in de gamewereld te maximaliseren. Willen alle onzekerheid uit de meest ondeugende verwijderen, heeft het officiële account van het spel bevestigd dat de camera in de eerste persoon wordt geblokkeerd, zelfs tijdens de seksscènes.

Geen Onderschrift Mits

Uiteraard zijn er manieren om het gezicht van ons personage te zien Cyberpunk 2077, bijvoorbeeld door eenvoudigweg de inventaris te openen, tijdens het rijden of zelfs spiegels.