We hebben het er al lang over gehad Death Stranding en wanneer we nieuws hebben, lijkt het alsof we het steeds minder begrijpen. Hideo Kojima laat ons regelmatig een pil van de ingewikkelde puzzel achter, zoals gewoonlijk, en deze keer de zijne tweet onthult een kenmerk van het spel.

In dit bericht verklaart Kojima dat Death Stranding zal verschillende moeilijkheidsgraden hebben, inclusief de Erg gemakkelijk, zodat iedereen van het complexe verhaal kan genieten zonder zich al te veel zorgen te maken over de rol die het speelt.

Een keuze die niet zal worden vervuld door degenen die een echte uitdaging willen, maar die het geluk van al diegenen die in dit spel zien (althans op dit moment) slechts één maken sterk verhalend kader om op te concentreren, wachtend om erachter te komen wat het voor ons zal inhouden Death Stranding ook en vooral gameplay kant.