TSM eindigt nr. 2, onsterfelijken springen naar nr. 3 met overname van OpTic Gaming

SANTA MONICA, CALIF .- (BUSINESS WIRE) -#artificialintelligence- In zijn driemaandelijkse ranglijsten van het sociale bereik van exportteams gaf Gum Sports de algemene organisatietitel van Q2 2019 aan FaZe TSM kwam in nr. 2, terwijl Immortals Gaming Club drie plekken sprong naar nr. 3, dankzij een aanzienlijke boost op sociale platformen die volgde op de acquisitie van het bestaande opTic Gaming-team van de organisatie.

Om de algemene ranglijst te bepalen, behaalde GumGum Sports de volger voor elke speler, beïnvloeder en teamaccount op de sociale platformen, waarbij hij de beste exporterende accounts in Noord-Amerika en Europa gebruikte. 100 Thieves, NRG, Cloud9, Team Liquid, Team Vitality, Fnatic en Rogue ronden de ranglijst af voor algehele exportorganisaties. 100 Dieven zijn van nr. 4 gestegen naar nr. 12 op basis van hun oproepen en YouTube-exportinhoud, waaronder de best trending video's in de exportcategorie op dat platform.

Om het geheel van de ranglijsten te zien, bezoeken GumGum interactieve esports ranking ervaring.

"Het sociale bereik in de export verschuift snel en we zien de algehele invloed van groeiende teams," zei GumGum Sports GM Brian Kim. "Kijk naar de organisatie van dit en afgelopen kwartaal, Fae Clan - ze zijn niet eens geëindigd in de top 10 van GumGum 's eerste esports-ranglijst in 2018." legde uit dat de ranglijst als een praktische functie dient: "Door de sociale sterke punten van de grote namen van de industrie te definiëren, helpen we merken de kansen beter te begrijpen."

Naast het bieden van sociale rankings, omvat de betrokkenheid van GumGum Sports in de exportcategorie ook het leveren van AI-aangedreven sponsorwaardemeting en het exportsysteem voor sponsoringbeheer van het besturingssysteem, waarmee streamers en organisaties in-stream sponsorwisselingen kunnen regelen zonder gameplay te onderbreken.

Over GumGum Sports

GumGum Sports is een toonaangevende innovator in AI-aangedreven sportsponsoring en marketingtechnologie. Een divisie van computer vision pionier GumGum, het bedrijf analyseert miljoenen video's en afbeeldingen via uitzending, streaming en sociale media om zinvolle zakelijke inzichten en sponsoringinformatie te bieden aan sport- en exportteams, competities, agentschappen en merken over de hele wereld. GumGum Sports heeft zijn hoofdkantoor in Santa Monica, Californië. bezoek gumgum.com/sports voor meer informatie.

Contacten

Zack Smith
503.519.7186

Bron BEDRIJFSDRAAD