Hier is wat voor sommige spelers zeker een aangename verrassing zal zijn. De maker van kubus wereld, Wollay, kondigde aan dat het spel zal worden vrijgegeven op Stoom a eind september / oktober 2019.

Cube World verscheen voor het eerst in de 2013-winkel en was meteen verbaasd dankzij zijn buitengewoon procedureel gegenereerde wereld en zijn voxel-graphics. De titel was gericht op het verkennen van de wereld, met actie-RPG-elementen en de aanwezigheid van verschillende klassen. Na de alpha werd vrijwel niets gepubliceerd over de status van het spel, zozeer zelfs dat werd gedacht dat het nu was verlaten.

Zoals u ziet, is dit niet het geval. Het echt interessante is dat de Steam-pagina het bevat geen informatie over een vroege toegangsfase. Het is dus zeer waarschijnlijk dat de game op Steam wordt uitgebracht in de definitieve versie, die jaren wordt verwacht. We hopen niet meer teleurgesteld te worden.