square Enix viert de 22 verjaardag van de Noord-Amerikaanse publicatie van Final Fantasy VII herscheppen van een van de meest iconische illustraties in de game. Het moderne uiterlijk is in lijn met de visuele stijl van Final Fantasy VII remake.

Ongeacht of je een fan bent van de Final Fantasy-franchise, met name Final Fantasy VII, of rollenspellen in het algemeen, je hebt het kunstwerk waarschijnlijk al gezien. Toont de hoofdpersoon wolk met zijn rug naar de toeschouwer terwijl hij het zwaard vasthoudt. Het is gelegen tegenover het gebouw van de Shinra, die in de verte boven hem uittorent. Een wolk van zwarte smog verstikt de lucht terwijl blauwe lichten uit de grond schieten. Dit alles vat de geschiedenis van het spel volledig vast: een kleine groep eco-terroristen die vechten tegen een megacorporatie om te proberen de wereld waarin ze leven te redden.

Het opnieuw maken van het kunstwerk komt slechts zes maanden vóór de releasedatum van Final Fantasy VII Remake, ingesteld voor 3 maart 2020. Square Enix heeft al onthuld dat het spel op twee Blu-ray-spelers zal zijn.