Nintendo is een van die bedrijven die zich toeleggen op het altijd verbeteren van hun producten met nieuwe versies e de Joy-con zijn geen uitzondering.

Nintendo staat bekend om zijn wens om zijn producten te verbeteren en te innoveren, en om deze reden begonnen mensen te fantaseren na het zien van sommige nieuwe patenten van de Japanse kolos.

Een van de patenten die de aandacht trok, betreft goden Vreugde - met flexibel. De scharnierende Joy-con of Joy-con met rits het lijkt erg op het origineel, het grootste verschil zit in de bovenste deel dat kan worden gevouwen, zelfs wanneer aangesloten op de console.

Het Japanse bedrijf heeft altijd de interne componenten van zijn producten verbeterd, maar heeft nooit het uiterlijk van het product gewijzigd, wat anders is voor de gedeponeerde bij het Japanse octrooibureau.

We weten niet of deze versie van de Nintendo Switch-controller een patent zal blijven, maar het wekte zeker de nieuwsgierigheid van spelers over de hele wereld. Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van de concepten van de nieuwe Joy-con, vindt u de rest van de foto's onderaan het nieuws.

Nog steeds over Nintendo, heb je gehoord dat Blizzard het niet zal toevoegen platformoverschrijdende voortgang op Overwatch?