zijnde Pokémon de meest winstgevende mediafranchise ter wereld, is het gemakkelijk voor te stellen dat een zeer actieve gemeenschap er op verschillende gebieden om draait. Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die de meest uiteenlopende uitdagingen uitproberen om de spellen van de serie creatief te voltooien. En dus dacht een man dat hij een nogal extravagante uitdaging zou aangaan, dat wil zeggen compleet Bladgroene Pokémon zonder aanvallende bewegingen te gebruiken.

De speler in kwestie heeft zijn ervaring gedeeld in de subreddit van Pokémon, die precies de strategie vertelt die is aangenomen om deze unieke onderneming te kunnen uitvoeren. De regels van de uitdaging verhinderden categorisch een "Bealtimint", dit is uw gebruikersnaam op Reddit, om elk type beweging te gebruiken die rechtstreeks schade toebrengt, waaronder Tegenkomen, de beweging die een Pokémon gebruikt wanneer alles op is Power Points van de bewegingen. Alleen bewegingen die staatsproblemen veroorzaken werden daarom toegelaten zoals vergiftiging en verwarring, of bepaalde indirecte schade zoals veroorzaakt door bloedzuiger, vloek en dergelijke. Onnodig te zeggen dat het een nogal gecompliceerde uitdaging was, waarbij de speler ongebruikelijke strategieën moest gebruiken die normaal niet worden overwogen.

Om getuige te zijn van de waarheid van de uitdaging, bealtimint nam de laatste botsing met de Pokémon League-kampioen op en uploadde deze naar YouTube. Je kunt het zien in de onderstaande video. Als je daarentegen geïnteresseerd bent in de vele fasen die tot deze strijd hebben geleid, of misschien wil je het bedrijf zelf proberen, qui vind het bericht op Reddit waarin de speler alle stappen uitlegt die nodig zijn om te slagen.