Nog drie dagen te gaan tot een van de titels van de videogames arriveert meest verwachte van het jaar, Borderlands 3. In het geval dat dit nieuws alleen niet voldoende was om een hype opmerkelijk, 2K en Gearbox hebben besloten de dosis te verhogen, vooruitlopend op de publicatie van filmische trailer voor de lancering. Je kunt de trailer hieronder zien.

Borderlands 3 heeft systeemvereisten zeer flexibel en ontworpen om de game voor iedereen beschikbaar te maken - als je zeker wilt weten dat je dehardware wat u nodig heeft, kunt u ze raadplegen Hier. Voor de rest is het wachten bijna ten einde. de preload van het spel zal beschikbaar zijn in de Epic Games Store 48h vóór lancering, wat betekent om middernacht van september 11. Twee dagen later Borderlands 3 zal er zeker uitkomen in de Epic Games Store. In tegenstelling tot het gebruikelijke, het exclusieve op Epic het duurt zes maanden in plaats van een jaar - aan het einde hiervan komt de game ook op Steam.