Bungie heeft aangekondigd dat vanaf 1 in oktober Destiny 2 voor pc gaat naar Steam. Voor de gelegenheid is er een serie Q&A en een speciale video beschikbaar.

  • Welke Destiny 2-aankopen worden overgedragen van Battle.net naar Steam?

Overschakelen van Battle.net naar Steam zal resulteren in een enkele overdracht van ALLE Destiny 2-inhoud die al in het bezit is van de spelers. Dit omvat: account, Destiny 2, uitbreidingen, zilver, Jaarkaart, etc.

  • Kunnen spelers nu Shadows from the Deep on Steam boeken en hun accounts koppelen voor de overdracht later?

Ja, spelers kunnen nu Destiny 2: Shadows from the Deep kopen via hun Steam-pagina. Op augustus 20 worden pc-spelers aangemoedigd om deze pagina opnieuw te bezoeken om te beginnen met het koppelen van accounts op Blizzard en Steam's Battle.net, om de 1-inhoudsoverdracht voor oktober te vergemakkelijken.

  • Wat staat ons te wachten op Steam op oktober 1?

Destiny 2-spelers op pc kunnen hun avontuur voortzetten met Destiny 2: Shadows from the Deep, het volgende hoofdstuk in het verhaal. Nieuwe spelers kunnen hun eerste stappen zetten met Destiny 2: A New Light.

  • Wat gebeurt er als ik me niet registreer om mijn voogden over te dragen naar Steam?

Helaas is Destiny na 1 oktober niet meer beschikbaar op Battle.net van Blizzard. We hopen je aan onze zijde te hebben in deze thuisverandering en je reis voort te zetten. Het zou niet hetzelfde zijn zonder jou.