Tijdens het Tokio spelshow een nieuwe trailer voor de DLC van werd getoond Koninkrijk Hearts III, Called Re: Mind.

Zoals gebruikelijk houdt Nomura een halo van mysterie rond de DLC-plot, die op dit moment nog niet duidelijk lijkt. echter, uit enkele scènes die in deze trailer worden getoond, is het mogelijk te raden dat we zullen ontdekken hoe Sora erin geslaagd is om Kairi van zijn tragische einde te redden, en dat deze redding ook gevolgen zal hebben voor de laatste oorlog tegen Xehanort. Het lijkt erop dat het mogelijk zal zijn om andere personages te besturen tijdens de laatste strijd met Organisatie XIII, door nieuwe gecombineerde en de facto bewegingen te activeren door de loop van de gebeurtenissen te herschrijven. Verder zien we de terugkeer van twee historische sleutelbladen van de saga, de Oblivion en de Oathkeeper, waardoor Sora nieuwe krachten kan gebruiken die hem helpen in nieuwe veldslagen.

De releasedatum van Re: Mind is nog niet aangekondigd, maar de trailer praat over deze winter, dus van een tijdsband tussen eind december en half maart. We wachten op verder nieuws hierover.