PT de speelbare teaser-trailer gemaakt door Kojima en Del Toro voor wat de nieuwe Silent Hill zou moeten zijn keert terug om ons bang te maken, maar op een andere manier.

Heb je je ooit afgevraagd waar geluiden, gekreun en vreemde schaduwen vandaan komen zichtbaar met de toorts in PT? Deze vraag rees ook in de kop van de youtuber Lance Mcdonald, maar anders dan wij hij vond het antwoord.

Als je PT hebt gespeeld, weet je goed wie Lisa is, de verontrustende figuur en vijand in de Silent Hill-teasertrailer, maar waar komen de inqueting-geluiden vandaan? Nou, Lance door een camerahack ontdekte hij dat Lisa nog steeds achter de speler zit.

"In PT is het gebruikelijk om geluiden te horen alsof Lisa vlak achter je was, of om vreemde schaduwen voor je te zien bewegen, maar wanneer je je omdraait is er niets. Ik heb de game gehackt zodat de speler achter hem kan kijken zonder zich echt om te draaien en ... "  Dit is de tweet die Lance heeft uitgebracht na het ontdekken van Lisa's eigenaardige gedrag, een gedrag dat speciaal is gecreëerd om angst bij de speler te genereren, alsof PT niet eng genoeg was.

Wat vind je van het systeem dat wordt gebruikt in de teaser van de inmiddels ter ziele gegane Silent Hill om angst te genereren? Heeft u de demo nog op uw 4 Playstations geïnstalleerd?
Onthoud ondertussen wanneer Konami i blokkeerdeeen fanproject?