square Enix e Titan Comics, kondigde dat aan Life is Strange: Strings, het derde deel van de reeks grafische roman van Life is Strange, wordt volgend jaar gepubliceerd, de April 21 2020.

After Life is Strange: Waves and Life is Strange: Dust, Strings, blijft de verhalen van de oorspronkelijke hoofdrolspelers vertellen: Chloe en Rachel.

Geschreven door Emma Cieveli, met illustraties van Claudia Leonardi, speelt deze reeks strips zich af een jaar na de gebeurtenissen die worden verteld in de originele game van Life is Strange door Dontnod Entertainment.

"Mysterieus begiftigd met de kracht om de tijd terug te spoelen, bevindt de jonge fotografiestudent Max Caulfield zich te midden van de duistere geheimen van Arcadia Bay." "Hij gebruikte zijn "vreemde" nieuwe vaardigheden om opnieuw in contact te komen met zijn vriend, Chloe Price, en om de mannen te berechten die Chloe's naaste vertrouweling, Rachel Amber, hadden gedood. Max's tijdskwaliteiten hebben echter een prijs gekost, waardoor een orkaan is ontstaan ​​die de stad Arcadia Bay dreigt te vernietigen. "