Nu zijn er nog maar een paar dagen voor het begin van beta di Call of Duty: Modern Warfare. De bèta zal een belangrijke upgrade zijn ten opzichte van alpha 2v2 vuurgevecht qua inhoud e is gebaseerd op een nieuwere versie van de game, zo veel van de problemen die spelers in de Alfa zijn tegengekomen, zijn opgelost. Daarnaast zijn een robuuster menu met instellingen, luidruchtiger vijandelijke toonhoogtes en meer aanpassingsopties te verwachten voor spelers die de muis en het consoletoetsenbord gebruiken.

Hoe een code te krijgen voor Call of Duty: Modern Warfare beta

De eerste twee dagen van elk bètaweekend van Modern Warfare zijn exclusief voor spelers die heb de volledige game geboekt. Als uw pre-order in een fysieke winkel is geplaatst, zou u dat al moeten doen een code die u moet inwisselen op de officiële Call of Duty-website.

Je moet een account maken en vervolgens wachten tot de site je de werkelijke bètacode van het gekozen platform stuurt, die kan worden ingewisseld in de PlayStation Store / Xbox Store / Battle.net.

Als er geen e-mail binnenkomt, gaat u naar de pagina met veelgestelde vragen over bèta en klikt u op "Mijn bètastatus controleren". Op deze manier wordt u naar een andere pagina geleid waar de code wordt weergegeven.

Houd er rekening mee dat de code die u van uw verkoper ontvangt niet de bètacode is, dit is een token code dat werkt alleen op de Call of Duty-website.

Beta vooraf laden van Call of Duty: Modern Warfare

De bèta-client van Modern Warfare is al beschikbaar voor pre-laden op PlayStation 4 voor het eerste weekend, maar alleen voor degenen die hun bètatokens al hebben ingewisseld of die de game digitaal hebben gereserveerd op het PlayStation Network.

Call of Duty: Modern Warfare bèta-downloadgrootte

Het vooraf laden van de bètaversie van Modern Warfare is door 42GB op PlayStation 4.

Call of Duty: Modern Warfare beta PlayStation Plus / Xbox Live Gold

Voor de Modern Warfare-bèta is geen actief PlayStation Plus-lidmaatschap vereist, maar voor Xbox One heb je een geldig Xbox Live Gold-lidmaatschap nodig.

Bedenk dat de game op 25 oktober beschikbaar zal zijn op PlayStation 4, Xbox One en pc.