Als het 1 april was, combineer dan de naam van een merk als Beschaving aan de nu misbruikte Battle Royale  het zou geen enkele schok veroorzaken maar zou gewoon lachen. Maar toch, de nieuwe gratis modus "Red Death 'is gewoon een fel en waanzinnig gevecht waar slechts één winnaar uitkomt. Bovendien kunnen we niet volledig verrast worden door een vergelijkbare operatie, aangezien het succes van titels als PUBG en Fortnite zelfs is gaan beïnvloeden Super Mario, onmogelijk echter niet een beetje verbijsterd te blijven.

Beeldresultaten voor CIV 6 red death

De achtergrond van dit bizarre extra onderdeel zal de aarde zijn ter hoogte van deApocalypse en je taak zal zijn om de laatste space shuttle te nemen voor ontsnappen uit de planeet. Het is duidelijk dat je om verlossing te bereiken iedereen moet uitschakelen die je te zien krijgt, en altijd voorzichtig moet zijn met de fatale 'Rode Dood' die alles vernietigt wat hij tegenkomt.

Beeldresultaten voor CIV 6 red death

Het lijkt misschien atypisch als een keuze, van de presentatietrailer "Red Death" ziet het er eigenlijk uit een ent die niet als zorg en kwaliteit moet worden onderschat. In plaats van een handvol nieuwe regels in de hoofdmodus te gooien, introduceert de component Battle Royale nieuwe facties, personages en zelfs sommige eenheden wordt bijgewerkt, waardoor het een nieuwe waarde krijgt. Red Death is een content voor meerdere spelers aanpasbare en zorgt voor een nieuwe snede in het karakter van de productie.

Red Death zal gratis beschikbaar zijn bij debijwerken van september van de titel Sid Meier's.