Het komt niet vaak voor dat een soundtrack van een videogame de hitlijsten van bereikt Aanplakbord. Zo'n zeldzame gelegenheid verdient de nodige erkenning en eer gaat naar de prachtige OST van Cuphead. Het spel, gemaakt door studio MDHR, wordt alom geprezen om zijn originele muziek met jazzgeluiden. Het is zo goed gedaan dat het onlangs in de Billboard Jazz-hitlijsten is gekomen.

Dit is de eerste keer dat een soundtrack voor een videogame op de eerste plaats komt in de Jazz-ranglijst. Hij is momenteel op "Love" van Michael Buble, "Thirsty Ghost" van Sara Gazarek en "Love Stories" van Eliane Elias. De soundtrack werd gepubliceerd op twee vinylplaten en werd op de markt gebracht door het label iam8bit eind augustus.

Mq is niet de eerste keer dat videogames en Billboard-kaarten elkaar kruisen. Zelfs de soundtracks van The Legend of Zelda: Ocarina of Time e persona 5 zowel de ranglijst als die van de cartoon ingevoerd Steven Universe.