Bandai Namco heeft de releasedatum op pc, Xbox One en PlayStation 4 officieel aangekondigd van Dragon Ball Z: Kakarot. De game wordt gepubliceerd op 17 januari 2020. Bovendien heeft de uitgever vrijgegeven een gloednieuwe trailer, zichtbaar onderaan en kondigde dat aan verschillende versies van het spel zullen beschikbaar zijn.

De nieuwste Dragon Ball Z: Kakarot-trailer bevestigt dat alle sagen die beschikbaar zijn in de manga / anime zullen worden opgenomen. we zullen de Saiyan-saga, evenals de sagen van Freezer, Cell en Buu. Bandai heeft niet bevestigd of de Androids-saga ook aanwezig zal zijn, maar we kunnen ervan uitgaan dat deze in de game zal worden opgenomen.

Maar dat is niet alles omdat de edities zijn aangekondigd Standaard, Deluxe, Ultimate en Collector's Edition van het spel.

La Deluxe Edition van Dragon Ball Z: Kakarot voor de aanbevolen prijs van $ 84,99, inclusief de seizoenspas, waarvan de inhoud pas na de lancering van de game wordt aangekondigd, samen met een muziekpakket met 11-nummers.

La Ultimate Edition voor de prijs van $ 94,99 presenteert alle inhoud van de Deluxe Edition maar heeft daarnaast een extra object genaamd Tao Pai Pai-pijler wat enkele in-game voordelen zou moeten bieden.

Infine, op Verzamelaars editie voor de prijs van $ X bevat NUMX de game in een prachtige verzameling SteelBook metal case, een hardcover kunstboek en een exclusief diorama van Goku en Gohan.