In de loop van Tokyo Game Show 2019, Deep Silver gepubliceerd de trailer voor de verwachte Shenmue 3. De video, die onderaan kan worden bekeken, biedt ons een voorbeeld van de grafische weergave, de animaties en laat ook de gamewereld zien.

Shenmue 3 is het continuüm van de epische saga die als protagonist wordt gezien, Ryo Hazuki; een tiener vechtsportvechter, vastbesloten om het mysterie achter de moord op zijn vader te ontrafelen.

Spelers zullen een open, levendige en kleurrijke wereld verkennen, intrigerende personages ontmoeten en een filmisch avontuur aangaan. Shenmue 3 neemt spelers verder in vijandelijk gebied en verdiept het mysterie van de Mirror of the Phoenix.

Het spel maakt gebruik van de motor Unreal Engine 4 en ondersteunt geen DirectX 12. We herinneren ons ook dat dit in eerste instantie exclusief zal zijn Epic Games Store vanaf 19 in november.