De nieuwe trailer van Yakuza 7: Like a Dragon, werd vandaag bekeken op Tokio spelshow. De video, in het Japans met Engelse ondertitels, richt zich op het verhaal en de spelomgevingen.

“Een reis eindigt, maar een nieuwe begint. Yakuza: Like a Dragon heeft een gloednieuw verhaal, een nieuwe stad en nieuwe personages, samen met een volledig vernieuwd vechtsysteem ", leest een regel van de officiële aankondiging. "Al met al zal het vertegenwoordigen hoeveel je van Yakuza door de jaren heen hield."

Na Yakuza 6: The Song of Life dat het verhaal van de vorige hoofdrolspeler Kazuma Kiryu afrondde, Yakuza: Like a Dragon plaatst ons in de schoenen van een nieuwe hoofdrolspeler, Ichiban Kasuga. Sega gebruikt een turn-based vechtsysteem als eerbetoon aan Dragon Quest. Om de nieuwe held thematisch aan het spel te koppelen, wordt hij canoniek gepresenteerd als een grote DQ-fan. De game staat gepland voor januari in Japan en voor de 2020 in het Westen.

Verder werd bevestigd dat de Yakuza 7 mini-games zullen omvatten ga karts, fruitmachines en nog veel meer.