Asobo Studio en de uitgever Focus Home Entertainment, aangekondigd dat het vanaf vandaag is gratis proefversie beschikbaar van het eerste hoofdstuk van: Een plaagverhaal: onschuld. De game, een van de meest verrassende van dit jaar, zal ons over de hele wereld brengen Middeleeuws Frankrijk, door een verhaal over dood en lijden met een hoog emotioneel gehalte.

'Volg het duistere verhaal van de jonge vrouw Amicia en zijn kleine broertje Hugo op een gekwelde reis in het zwartste tijdperk ooit. Op de vlucht voor de Inquisitie, omringd door niet te stoppen hordes ratten, zullen Amicia en Hugo elkaar leren kennen en elkaar vertrouwen. Worstelend tegen alle verwachtingen in voor hun leven, zullen ze vechten om een ​​doel te vinden in deze brute en meedogenloze wereld. 1349. De pest verwoest het koninkrijk van Frankrijk. De inquisitie achtervolgt twee broers door de dorpen met een dodelijke ziekte. Amicia en de kleine Hugo zullen tijdens hun reis hun krachten moeten bundelen met die van andere jongens om aan de golven van ratten te ontsnappen, met alleen vuur en licht als het enige middel van bescherming. Verenigd door een vreselijk lot, zullen ze te maken krijgen met onbeschrijfelijke verschrikkingen en tot elke prijs overleven. Waar hun avontuur begint ... eindigt het tijdperk van onschuld.'

De demo van A Plague Tale Innocence is vanaf vandaag beschikbaar en eindigt op 4 september op PlayStation 16, Xbox One en pc. Bovendien is de game met korting te koop in de Sony-winkel en de Valve-winkel.