Fallout 76 was een van de grootste struikelblokken van Bethesda in de afgelopen jaren, en ondanks de controverse leek te zijn verminderd, is het spel terug in de schijnwerpers (in negatieve zin), dit keer vanwege een koelkast. Enige tijd geleden stelde de community voor dat de ontwikkelaars een methode toevoegden om ervoor te zorgen dat het eten niet zo snel slecht ging, en het Bethesda-team leek het verzoek van de spelers te hebben aanvaard door deze koelkast in de titel te plaatsen, in staat om te verminderen met 50% de mate van verslechtering van levensmiddelen.

Het probleem is dat dit object alleen kan worden verkregen door 700 Atoms mee te betalen echt geld, het equivalent van 7 dollars / euro's, wat de gemeenschap meteen woedend maakte, omdat de enorme DLC's van Fallout 4 weinig meer kosten dan deze virtuele koelkast, maar ze hebben zoveel toegevoegd aan de oorspronkelijke ervaring van de game. Het blijft dus de vraag, zullen de slides van het bedrijf ooit eindigen met deze Fallout 76?