Gouden periode voor gratis spellen. Alsof de aantrekkelijke voorstellen van Epic Games Store, Ook Humble Bundle terug naar kantoor, weggeven voor een beperkte periode Endless Space Collection.

Afbeeldingsresultaten voor eindeloze ruimteafhankelijkheid

De game is een strategische turn-based game, ontwikkeld door Amplitude Studio, waarin je moet breid je interstellaire rijk uit en verover de melkweg... en zonder een cent uit te geven! Dat je van de single player o spelen in gezelschap, is de onafhankelijke Sci-Fi-titel misschien precies wat u zoekt. De voorgestelde editie bevat de originele titel plus de DLC Endless Space Disharmony, de beste manier om in deze zeer gewaardeerde titel te komen.

Afbeeldingsresultaten voor eindeloze ruimteafhankelijkheid

Maar schiet op, want het aanbod van de bescheiden bundel zal verdwijnen!