Borderlands 3 het kwam heel recent uit en de spelers melden een aantal technische problemen met het spel.

Op console het spel Gearbox lijdt aan framerate problemen. In het bijzonder melden spelers onzekerheden in de prestatiemodus di PlayStation 4 Pro, die 60 fps een ervaring moet bieden die nooit wordt bereikt, informatie die ik ook kan bevestigen. Laten we het niet hebben over de resolutiemodus, we gaan onder de 30 fps ze worden onbespeelbaar.

Problemen in de framerate worden ook gemeld op pc, met vrij frequente dalingen. In een tweet zei Gearbox dat het zich bewust is van het probleem en het onderzoekt.

Het gedeelte gewijd aan Borderlands 3 binnen de Versnellingsbakforum het staat vol met discussies over de problemen die zijn gestart door spelers die om hulp vragen. Maar de pagina waar het meeste gesprek plaatsvindt, is dat Borderlands 2 Steam, met veel trollen als bijgerecht.

Het is geen verrassing om te zien dat de spelers die de game op Epic Games hebben gekocht op Steam zwermen om informatie te vragen, ook omdat de Epic-winkel nog steeds een forum of hub mist waar spelers kunnen praten, informatie kunnen vragen en elkaar kunnen helpen elkaar. Het is al in het verleden gebeurd en dat zal ongetwijfeld weer gebeuren, maar gezien de nogal moeilijke lancering die Borderlands 3 ervaart, is het probleem nog erger. We hopen dat er binnenkort een reeks oplossingen voor de problemen van het spel en algemene verbeteringen in de Epic Games Store aankomen. Helaas is het weggeven van games niet voldoende.