Na de eerste trailer van 49 minuten gepubliceerd op de Tokyo Game Show, Death Stranding laat jezelf opnieuw zien met een nieuwe video van een half uur.

De gameplay van 34 minuten was vooral gericht op wat de basis lijkt te zijn Sam Bridges. Deze kamer herbergt de BB wanneer niet in gebruik en biedt de speler de mogelijkheid om verschillende acties te kopen.

De ondergrondse ruimte lijkt te fungeren als een rustruimte / veilige zone in het verlaten landschap van Death Stranding. Spelers kunnen hun rugzak aanpassen, communiceren met de BB en meer.

Dit basisveld bevat verschillende aanpassingsopties. Spelers kunnen de kamer naar wens kleuren, communiceren met de BB in zijn kunstmatige baarmoeder en spelen met een stapel objecten op een tafel. In de video zie je ook dat Sam een ​​van de drijvende larven eet, vergelijkbaar met een zijderups, ook aanwezig in eerdere trailers.

 

We herinneren ons dat Death Stranding november 8 op Playstation 4 zal worden gepubliceerd.