Koei Tecmo America aangekondigd, dat de Nioh 2 open beta zal beginnen 1 november en eindigt op november 10. De proefversie zal een ongekend niveau van spelen presenteren en zal introduceren een nieuwe Yokai, anders dan de "Jusanzakura" getoond op de Tokyo Game Show.

In mei kreeg de game een alpha-sluiting die een hele week duurde. Volgens Team Ninja namen meer dan 50.000-spelers deel. We hopen dus dat er in de bètaversie enkele wijzigingen zullen worden doorgevoerd die volgen op de gegevens en feedback die door de ontwikkelaar zijn verzameld.

Zoals getoond tijdens de live show op het TGS-podium, de titel omvat de creatie van het personage, de online coöperatie en zal de terugkeer van William zien. Een paar dagen geleden ontving Nioh 2 ook een nieuwe trailer, die we onderaan opnieuw presenteren, voornamelijk gericht op gameplay.

Bedenk dat het startvenster van Nioh 2 is vastgesteld aan het begin van de 2020.