De laatste trailer van Dragon Ball Z: Kakarot bevestigde dat de beroemde Buu-saga ook zal worden opgenomen. In werkelijkheid is het zeldzaam dat Dragon Ball-games de hele Z-serie bestrijken, we hebben het immers over 291-afleveringen, maar het lijkt erop dat Kakarot het zal doen, alle belangrijke gebeurtenissen van Raditz tot Buu vertellend.

Buu is de laatste antagonist van Dragon Ball Z en, hoewel zijn saga minder geliefd is dan die van Cell of Freezer, is het leuk dat het is opgenomen. Dit maakt het ook veel waarschijnlijker dat er in het spel zal zijn de fusietechniek, wat een populaire techniek was van veel Dragon Ball-spellen (alleen geïntroduceerd in de Buu-saga in de anime).

We herinneren je eraan dat de game beschikbaar zal zijn op 17 januari 2020 op PlayStation 4, Xbox One en pc.