Al een tijdje Trekken heeft de regels voor streamer aangescherpt, in een poging al diegenen (vooral meisjes) te vermijden die hun lichaam gebruiken om het aantal volgers te vergroten. Soms gaat het echter te ver.

De cosplayer Quqco heeft inderdaad gezien verbood zijn kanaal voor drie dagen met de motivatie "seksueel suggestieve inhoud of activiteiten", Maar volgens wat het meisje zei, zou dit niet overeenkomen met de realiteit.

Quqco-Chun Lee-POV

Quqco was zoals gewoonlijk aan het streamen in een cosplay en bij deze specifieke gelegenheid dressing de rol van Chun-Lee: blijkbaar vond Twitch de opening van de jurk te groot en nam de beslissing boven.

Het is niet de eerste keer dat het meisje om dezelfde reden is verbannen; in feite gebeurde hetzelfde al toen hij zich kleedde de rol van Mai Shiranui, bekend vrouwelijk personage in de Fatal Fury-serie, ook met een niet onaanzienlijke kloof.

De Twitch-lijnen zijn eigenlijk behoorlijk rokerig: als het verbod om volledig naakt te streamen duidelijker lijkt, is het verbod op 'inhoud seksueel suggestief"; Ik vraag me af of dit laatste verbod Quqco zal overtuigen om te stoppen met streamen in cosplay of dat het deze ietwat willekeurige richtlijnen zal blijven volgen.