Universal Studios zal de zijne openen officieel Nintendo-themapark in Osaka, Japan, volgend voorjaar. Tom Williams, CEO van Universele parken en resorts, maakte de aankondiging tijdens de 2019 Media, Communications & Entertainment-conferentie.

Vanaf de openingsdag, Super Nintendo World, dus het park zal worden genoemd, zal omvatten een alomtegenwoordige rit geïnspireerd door Yoshi e een Mario Kart-ervaring in de echte wereld. De volledige details over de ervaringen zijn schaars. Het lijkt er echter op dat de tour van Yoshi meer animatronic 40 zal bevatten en een uitzicht op het park zal bieden vanaf een van de bovenste niveaus van Super Nintendo World.

Het park zal ook omvatten een bepaald niveau van multi-platform interactie, voegt Williams toe. de magnetische armbanden ze zullen magnetisch zijn en eenmaal gedragen houden ze je score bij in interactieve spellen in het park. Deze worden gesynchroniseerd met je Nintendo-console.

Er zullen Bowser, Peach Castle, gigantische Piranha-planten, vraagtekenblokken, power-ups en nog veel meer zijn. Je betreedt een koninkrijk vol met de iconische emoties, gameplay, helden en schurken van Nintendo. Alle avontuur, plezier en emoties die je op het scherm hebt meegemaakt, zullen je nu omringen, op ongelooflijk realistische en authentieke manieren. "

Drie andere Super Nintendo-werelden zijn momenteel in de maak voor locaties van Universal Studios in Hollywood, Orlando en Singapore. Een openingsdatum is echter nog niet bekendgemaakt.