SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) - Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider op het gebied van interactief entertainment, heeft vandaag aangekondigd dat Frank Gibeau, Chief Executive Officer, aanwezig zal zijn op de volgende aankomende beleggersconferentie.

Communacopia-conferentie Goldman Sachs
Datum: woensdag, september 18, 2019
Spreker: Frank Gibeau, Chief Executive Officer
Tijd: 9: 40 AM ET
Locatie: New York, NY

Het evenement zal beschikbaar zijn via een live audio-webcast, die toegankelijk zal zijn op de Investor Relations-website van Zynga op http://investor.zynga.com. Een herhaling zal ook beschikbaar zijn op de Investor Relations-website van Zynga na het evenement.

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Forward-Looking Statements

Zynga kan toekomstgerichte verklaringen afleggen met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen of de toekomstige financiële prestaties van het bedrijf. Verklaringen met woorden als "verwacht", "geloven", "schatting" of "verwachten" en verklaringen in de toekomst zijn toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn risico's en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat feitelijke gebeurtenissen of toekomstige resultaten wezenlijk verschillen van die uiteengezet in de toekomstgerichte verklaringen. Raadpleeg de nieuwste SEC-deponeringen van Zynga (inclusief ons kwartaalverslag op formulier 10-Q voor het fiscale kwartaal eindigend op juni 30, 2019) . Deze toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum van de presentatie; Zynga neemt geen verplichting op zich en is niet noodzakelijkerwijs van plan deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

Contacten

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Druk op:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD